9.1.2012

Piip piip piip

Oli taas aivan helvetin "mukava" herätys... Näen jotakin unta, en muista tarkalleen sen sisältöä mutta toistelin siinä jotakin numerosarjaa. Kesken numerosarjan toistelun jostain kaukaa alkaa kuulua kovaääninen piippaus. Herään lopulta ja hätkähdän siihen, kun palovaroitin huutaa olohuoneen katossa. Paniikissa sängystä ylös äkkiä katsomaan, että savuaako jossain vai mitä vittua oikein on tapahtunut. Kun pääsen olohuoneeseen, palovaroitin hiljenee ja kaikkialla on taas hiljaista, mitään ei ole tulessa eikä nenäkään haista minkäänlaista savun hajua tai käryä.

Kömmin takaisin sänkyyn ja katson kelloa, joka näyttää olevan puoli kolme. Vitutus nousee heti päähän, sillä tiedän, että jos herään joskus kahden ja neljän välillä yöllä (ja siihen vielä lisättynä tämä herätystapa), niin hyvin suurella todennäköisyydellä en enää nukahda uudestaan. Ja niinhän siinä käy nytkin, pyörin vain sängyssä ja samalla ajattelen naisia, seksiä, seksiä naisten kanssa ja kaikkea muuta paskaa.

Mitähän kaikkea kivaa maanantailla on taas tarjota? Päivää kerkesi kulua vain kaksi ja puoli tuntia, kun ensimmäinen ylläripylläri oli jo nurkan takana.

2 kommenttia:

Noomi kirjoitti...

Voi UT - ei nyt kyllä lähtenyt ihan putkeen tämä sinun viikkosi, eikä mennyt ihan niinkuin Strömsössä...

Uusi sen palovarottimen patterit nyt samantien, muuten se tekee tuon tempun sulle uudestaan.

Se on muuten jännä juttu - Pasilan termein - kuinka joitakin ajatusmalleja ei saa päästään pois vaikka kuinka yrittäisi. Olen itse tajunnut ehkä n. viimeisen puolen vuoden aikana, että käännän suht. takuu varmasti esiin pääni sisällä jonkin negatiivisen skenaarion kaikista sellaisista tilanteista, joihin liittyy oma osaamiseni.

En siis suinkaan murehdi kaikkia mahdollisia asioita, mutta olen vakuuttunut koko ajan siitä, että jotenkin sössin jonkin asian heti kun mahdollisuus tulee. (Tiedän tiedän - aivan typerä ajatuskuvio ilman erityisen rationaalisia perusteitakaan).

Ihan älytön työ ja tuska yrittää a) ensinnäkin tunnistaa typerät ja väärät ajatusmallit b) muuttaa niitä positiiviseen ja oikeanlaiseen suuntaan.

Mutta eipä kai tässä muutakan tietä onneen ole.

Tsemppiä viikkoon.

Urpo Turpo kirjoitti...

Patteri on uusittu palovaroittimeen vähän reilu vuosi sitten, joten tuskinpa kyse oli siitä. Taitaa koko laite olla enemmän tai vähemmän hanurista, kun huutaa ilman mitään järkevää syytä.