28.1.2014

Päätä kuuseen

Ei ole tullut kirjoitettua mitään nettideittailusta sitten viime huhtikuun, koska sillä rintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Noh, nyt tammikuussa siihen tuli poikkeus. Yhdellä kertaa minua lähestyttiin viestillä ja toisella kerralla minä lähestyin viestillä.

Ensimmäisessä tapauksessa nainen lähestyi tyhjää (ei esittelytekstiä) profiiliani vain siksi, koska "synkkausprosentti" oli 100. Tai niin se ainakin hänelle oli näyttänyt, minulla oli ihan toinen lukema. Lähetetty viesti oli lyhyt ja en sen perusteella odottanut mitään ihmeellistä. Vastasin ja sain toisen hyvin lyhyen viestin takaisin, josta jo näki, että tästä ei tule nyt hevon *krhm*akaan. Laitoin vielä lyhyen lauseen vastaukseksi ja siihen loppui sekin viestintä.

Toisessa tapauksessa bongasin toisaalta netistä yhden ilmoituksen. Se oli sopivan lyhyt, ytimekäs ja kun satuin sopimaan vielä "haarukkaan", niin kirjoittelin viestiä. Tein vastauksen vähän samalla tyylillä kuin ilmoituskin oli tehty ja pistin sitten sen menemään. En kohdistanut mitään toiveita tuohon, koska monesti on saanut laittaa viestiä ilman, että vastausta on tullut takaisin. Puolen tunnin päästä viestini lähettämisestä lätkähti housuuni melkein puolen kilon savijötkäle, kun säikähdin sähköpostiohjelman kilauttamaa merkkiääntä vastaanotetun viestin merkiksi. Noh, vähän taas viestin vaihtoa ja kohta typykkä pyytää kuvaa. Laitan sellaisen menemään ja kohtapuoliin tuleekin se odotettu "kivakiittieikiitos"-tyylinen viesti ja tämäkin kosahtaa sitten siihen, joka nyt ei kyllä yhtään ihmetyttänyt. Yleensä kuvan lähettämisen jälkeen viestittely 100 % tapauksista on loppunut siihen paikkaan.

Siinäpä taas ne minun jännääkin jännemmät seikkailut nettideittailun ihmeellisessä maailmassa.

PS. Ensi kirjoituksessa julkaisen oman kuvani ihan puhtaasti testausmielessä. Testataan ja katsotaan miten monta lukijaa sillä saa karkotettua.

10 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Lupailet vaan, et kumminkaan laita kuvaasi esille.

Se olisi kyllä jo aika erikoinen tapaus, että lukijat kaikkoaisivat kuvasi nähtyään. Jos niin kävisi, kannattaisi jo ehkä ruveta markkinoimaan itseään jonkinlaisena karkoittimena. Vähän niin kuin Raid, mutta ei tappava, ainoastaan tehokkaasti karkoittava. Tepsiikö hyttysiin? (Kirjoitetaanko se karkoittava vai sittenkin karkottava?)

Noomi kirjoitti...

Joo, samaa mieltä Hehkuvaisen kanssa. Me ei kummatkaan uskota, että oikeasti laitat kuvasi tänne:):):) (No ei sun oikeasti sitä tarttee laittaa tänne:D - saattaisi toi anonymiteetti hieman kärsiä...)

Lopetan blogisi lukemisen siinä vaiheessa, jos päätän lopettaa kaikkien muidenkin blogien lukemisen ja häipyä blogistaniasta for good. Siinä vaiheessa pärstäkertoimella ei ole väliä.

Mutta jos mietin käytännössä tuota tilannettasi kuvien suhteen, niin yksi asia mikä saattaa miehillä aika paljon vaikuttaa asiaan on hiukset ja hymyileekö kuvassa vai ei. Muistelin lukeneeni joskus täältä blogistasi, että sinulla on edelleen suurinpiirtein samanlainen hiusmalli kuin joskus vuosia sitten. Jos näin tosiaankin on, suosittelen harkitsemaan mallin vaihtamista siinä tapauksessa, jos naisseura edelleen kiinnostaa noiden foorumien kautta. Naiset ovat yllättävän tarkkoja (=nirsoja) tuollaisten seikkojen suhteen. Eihän se ilmiö ole eläinmaailmassakaan niin outo, uroslinnut ovat usein koristeellisempia soidinmenoissaan naaraiden miellyttämiseksi:)

Mutta, on varmaan niitäkin naisia, joille hiustenmallilla ei ole mitään väliä. Ne vaan saattavat olla harvemmassa.

Urpo Turpo kirjoitti...

Urpo Turpo, tappaa talossa ja puutarhassa

Siinäpä olisikin hyvä uusi mainoslause blogiini.

Luultavasti se kirjoitetaan karkottava (ainakin tekstinkäsittelyohjelman oikoluku oli sitä mieltä).

Tuli tuosta uroslintujen koristeellisuudesta mieleen, kun joskus televisiossa esitettiin luontodokumenttia tai jotain vastaavaa. Oli kaksi urospuolista talitinttia, joista toiselle tutkijat kiinnittivät linnun otsaan pystyyn pienen sinisen höyhenen. Tavallaan sellainen "lisäkoriste". Sitten tutkijat laittoivat näiden kahden urostintin luo naaraspuolisia tinttejä yksi kerrallaan ja seurasivat tapahtumia. Niinhän siinä kävi, että naarastintit hyppivät useammin tämän lisäkoristeella varustetun tintin luo.

Eli tästä voidaan vetää se johtopäätös, että myös ihmisnaaraat ovat yhtä lailla tuollaisten mitäänsanomattomien turhuuksien vietävissä.

Noomi kirjoitti...

"myös ihmisnaaraat ovat yhtä lailla tuollaisten mitäänsanomattomien turhuuksien vietävissä".

:D

Tähän nyt kunnon evoluutiopsykologit toteaisivat jotakin sen suuntaista, että ei suinkaan ole kyse turhuuksista, kun puhutaan lajien evoluutiosta aina vaan parempaan ja terveeksi tekevämpään suuntaan. Johon siis kuuluu luonnonvalinta siinä mielessä, että naaraat valitsevat sen parittelukumppanikseen, jonka ulkoinen olemus todistaa hyvistä geeneistä.

Saman suuntaisia teorioitahan on kehitelty naisten lantion kaarista ja vyötärön suhteesta, ynnä rintojen koosta liittyen tämän ko. naisen hedelmällisyyttä osoittaviin seikkoihin miehen mielessä.

Eli yhtälailla miehetkin ovat mitäänsanomattomien turhuuksien vietävissä. Samanlaiset ovariot ne on silläkin naisella, joka ei ole vartalotyyppiä x ja jolla ei ole isoja rintoja ja missin kasvoja.

Mutta kuitenkin miehet mieluummin valitsevat parittelukumppanikseen sen missin näköisin isorintaisen nuoren tytsyn. Miksi? Koska k.o. piirteet yhdistetään alitajuisesti hedelmällisyyteen ja hyviin geeneihin jälkeläisen kannalta.

Joten, vietävissä olemme kaikki. Ulkonäön suhteen kannattaa tehdä kaikki se mitä inhimillisesti on mahdollista, jos haluaa lisätä mahdollisuuksiaan pariutumiseen. Niin se menee eläinmaailmassakin ja niin se menee ihmistenkin kesken. Raakaa, mutta todellisuutta.

Ei varmaankaan ole mikään ihme, että lama-aikoinakin kosmetiikkajätit sen kuin puksuttaa, koska naiset edelleenkin haluavat käyttää huulipunaa ja luomiväriä, sekä muotovaahtoa, että hiusvärejä.

Kärjistän nyt rajusti, mutta tervetuloa apinalandiaan. Tämä on lopputulos, kun ihmisarvo on rapautettu, kiitos ateistisen maailmankuvan. Nyt mennään sitten pelkästään survival of the fittest -ehdoilla. Aikaisemmin myös vähemmän "miss ja mister universumeilla" oli joitakin mahdollisuuksia, koska esimerkiksi turhamaisuutta pidettiin jossain määrin syntinä.

Nyt sitä pidetään hyveenä.

Jos et näytä hyvältä, et ole mitään. Ihmisarvosta tai henkilön sisäisestä kauneudesta viis.

Toisekseen, kun ihmisten pariutumista "säädeltiin" uskonnon keinoin (one man + one woman, eikä esim one man + 10 women), riitti puolisoitakin hieman suuremmalle määrälle kyläläisiä kuin sille yhdelle alpha-urokselle. Mutta kuten sanoin, tervetuloa apinalandiaan. Apinalandian sääntöihin kuuluu hierarkia, jota johtaa alphauros, mikä tarkoittaa sitä, että tällä alphauroksella on oma haareminsa. Ei siitä riitä kaikille.

Okei, innostuin nyt jo vähän liikaa näiden teorioideni kanssa, mutta en voinut vastustaa sarkasmia tässä kohtaa.

Liina kirjoitti...

Haluun olla paikalla, kun kuva julkaistaan. ;) Älä luule meitä karko(i)ttavasi, vaikka haluaisitkin. :D

Urpo Turpo kirjoitti...

Linuksi:

Siitä vain odottelemaan ja vahtaamaan seuraavaa kirjoitusta. :)

NT:

Miehethän kiinnittävät huomiota luonnollisiin ja järkeviin asioihin (esim. isot rinnat ja/tai hyvä vyötärö-lantiosuhde = hedelmällinen yksilö, jota kannattaisi kiksauttaa).

Naiset kiinnittävät huomionsa puolestaan johonkin ihan muuhun (O-Ooh kun sillä on niin ihQ tötterötukka ja söpö hymy).

Joten se turhamaisuus, kumpi vie voiton? ;)

Noomi kirjoitti...

Tötterötukka ja söpö hymy saattavat naisten mielissä viestiä samaa asiaa hyvistä geeneistä kuin tissit ja/tai hyvä vyötärö-lantiosuhde miesten mielissä.

Eihän todellisuudessa isot rinnat ja/tai hyvä vyötärö-lantiosuhdekaan kerro naisen todellista hedelmällisyydestä. Ehkä enemmänkin terveyden tilasta. (Vyötärölihavuus yhdistetään moniin sairauksiin).

Esimerkiksi itse olen ollut kohtuullisen hyvässä jamassa noiden mainittujen ulkonäköasioiden suhteen, ja olen tunnetusti hedelmätön. Moni itseäni pieni- (ja isompi-) rintaisempi sekä paksumpivyötäröisempi ja kapealanteisempi (ja kaikkea muuta mahdollista enemmän ja vähemmän sempi) on jo hedelmöittynyt minua tuhat kertaa tehokkaammin.

Mutta hyvä on, ehkä tuossa voi jotain pointtia olla naisten ja miesten mieltymysten järkevyyden suhteen.

Mutta, se ei silti auta siihen, että ne naiset edelleenkin suosivat sitä omaan ulkonäköönsä panostavaa miestä enemmän kuin sitä, joka ei panosta. Oli kyseessä sitten tötterötukka tai hauiksen koko. Turhamaisuus vie voiton:)

Eli summasummarum. Sun pitää todennäköisesti muuttaa sun hiusten mallia. Jos laitat sen kuvan, niin voidaan äänestää naispuolisten lukijoiden kesken siitä, että pitääkö vai eikö. Minä luen vetoa sen puolesta, että pitää, jos se on yli 2 cm pitkää hiusta. (Eli että et ole esim. kalju.).

Urpo Turpo kirjoitti...

Noh, katsotaan nyt.

Liina kirjoitti...

Äänestetään tietysti, kuten Noomi ehdotti, joten tuk-tuk-tukkakuvaa pikaisesti, kasvothan voi peittää säilyttääkseen anonyymiyden. Tosin silmäthän ovat sielun peili ja pieni hymykin saattaa olla ratkaiseva tekijä. ;)

Ps. Käsivarret (enkä tarkoita niinkään hauiksen kokoa) ovat kyllä yhdet tärkeimmät, jos tässä nyt vallan turhamaiseksi saa heittäytyä. :D

Urpo Turpo kirjoitti...

Käsivarret? o_O Otapa näistä naisista nyt sitten selvää...