2.1.2015

Viime vuoden lupaukset

Tein vuoden 2014 alussa kolme lupausta, jotka menivät näin:
1) Lupaan olla fyysisesti koskematta vastakkaisen sukupuolen edustajia. Jos joku sukulaistäti (tai muu) ajaa minut nurkkaan ja pakottaa halaamaan, niin sellaisia ei lasketa. Myöskään käsipäiväätä eli tervehtimisiä ei lasketa tähän.

2) Vastapainoksi edelliselle, lupaan ajatella tänäkin vuonna kaikenlaisia hyvin epäsiiveellisiä ajatuksia niistä vastakkaisen sukupuolen edustajista, joita näen tässä jokapäiväisessä elämässäni.

3) Viimeisenä se kaikkein vaikein eli koetan pitää vuoden aika vähintään yhden sellaisen päivän, jolloin en puhu sanaakaan.

Kuten vähän lupauksia tehdessä ounastelinkin, niin ne olivat hyvin helppoja pitää.

Kohta 1 ei tuottanut mitään vaikeuksia eli en koskenut yhtäkään vastakkaisen sukupuolen edustajaa (saati sitten saman sukupuolen edustajia) koko vuoden aikana. Tosin kesällä yksissä juhlissa olin pakotettu sanomaan käsipäiväätä ja halamaan mutta näitähän ei laskettu. Ensi kerralla varmaan pitäisi ottaa hanko matkaan, jotta saisi hätisteltyä nämä täti-ihmiset käsivarren matkan päähän itsestään.

Kohta 2 täyttyi hyvinkin helposti ilman minkäänlaista ponnistelua. Tässä ehkä huomioimisen arvoinen juttu oli sellainen, että siveettömiä ajatuksia tuli ajateltua herkemmin sellaisista random-henkilöistä, jotka olivat minulle ennestään tuntemattomia ja mutta olin tavannut/nähnyt nämä jossakin yhteydessä. Esimerkkinä voisi vaikka mainita nuo kesäiset juhlat, jossa oli yksi tarjoilijana toiminut ihan kivannäköinen, nuori ja tiukkaperäinen nainen. Mitä kaikkea minä teinkään hänelle ajatuksissani...

Kohta 3 oli ehkä se kaikkein haastavin mutta onnistuihan tuokin sitten ihan kirkkaasti. Vuoden aikana oli kaikkiaan kolme sellaista päivää, jolloin en puhunut kenenkään kanssa yhtään mitään.

Loppuun vähän muuta. Ihmetytti taas kerran, kun näin millä hakusanoilla blogiini oli osuttu yhtenä päivänä. Hakusanoina oli tällä kertaa sanat vanhempaa naista kaatopaikka.

Mitähän etsijä on mahtanut tällä etsiä? Mieleeni nousi seuraavanlaisia vaihtoehtoja:
- vanhemmat naiset joutavat kaatopaikalle
- vanhempaa naista löytyy kaatopaikalta
- tämän kaatopaikan pitäjä tarvitsisi vanhempaa naista (vink vink)

No, olipa tarkoitus mikä tahansa, niin ihmeellisiä ovat google-hakujen tiet.

Ei kommentteja: